Belegde broodjes bestellen in Nederland.

Toast met aardappel en reblochon

Aantal personen:     4
Bereidings tijd:     –
Menugang:     lunch

Ingrediënten
– zout
– 250 g spekblokjes
– peper, uit de molen
– 4 sneetjes boerenbrood
– 3 aardappelen (middelgroot)
– 300 g reblochonkaas (in plakjes)
– 2 takjes peterselie (fijngehakt)

Bereidingswijze:
1 Voorbereiding:
Schil de aardappelen. Kook ze gaar in gezouten water. Hak de peterselie fijn. Snij de reblochon in plakjes. Zet de grill aan. Giet de aardappelen af. Snij ze in plakjes.

2
Garneer de sneetjes boerenbrood afwisselend met aardappelen en kaas. Werk af met het spek en de peterselie. Kruid met een flinke draai aan de pepermolen.

3
Gratineer de boterhammetjes 5 minuten.

Gratineren
4 Serveer ze warm met een frisse salade.