Sandwich met kipfilet, avocado en tomaat met Hollandse sla

Aantal personen: 4

Bereidings tijd: 10 min

Menugang: lunch

 

Ingrediënten

– 1 avocado

– 2 tomaten

– Becel dieet

– 6 sneetjes Brood

– 2 eetlepels pijnboompitjes

– Paar blaadjes Hollandse sla

– 1 bakje flinterdun gesneden kipfilet (broodbeleg)

 

Bereidingswijze:

Schil de avocado’s, snijd doormidden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Was de tomaten en snijd in plakjes. Rooster in een koekenpan de pijnboompitjes goudbruin.

Smeer de sneetjes Becel brood met de margarine. Beleg twee boterhammen met sla, een aantal plakjes kipfilet en plakjes tomaat. Leg daarop weer een boterham en beleg die wederom met sla en kipfilet. Leg op de kipfilet een paar plakjes avocado en wat pijnboompitjes. Dek de sandwich af met de laatste boterham en snijd diagonaal doormidden.