Belegde broodjes bestellen in Nederland.

Eindhoven

Bent u op zoek naar een goede broodjeszaak bij u in de regio?
Laat ons u helpen met ons uitgebreide aanbod aan leveranciers.

Broodjes bestellen in Eindhoven

SoTasty levert heerlijke belegde broodjes voor trainingen en vergaderingen. Altijd op rekening en binnen twee uur geleverd.

Bezorgd in Heel Nederland. SoTasty Lunch


www.broodjeszaakberegoed.nl in Eindhoven

goede kwaliteit, snelle service en goede prijs

Bezorgd in Eindhoven. www.broodjeszaakberegoed.nl

Lunchebox in Eindhoven

LuncheBox, de lekkerste broodbelegger van Eindhoven. Wij zijn een broodjescateringbedrijf, gespecialiseerd in bezorging en tevens verzorging van belegde broodjes, lunchbroodjes, zakenlunches, complete lunchpakketten in de regio van Eindhoven. ’s Morgens vóór 10.00 broodjes besteld ’s middag geleverd! Ons assortiment belegde broodjes is heel divers van verschillende salades tot goed gevulde broodjes met diverse vleeswaren maar ook uitgebreide lunchboxen zijn mogelijk. Onze specialiteit is dat wij zelf de broodjes, met onze eigen receptuur, rijzen en afbakken. Kortom wij maken dagelijks verse broodjes 7 dagen per week. Wij werken volgens de normen van H.A.C.C.P. Ook is er de mogelijkheid om broodjes af te halen in onze moderne winkel in het centrum aan de stationsweg 2 te Eindhoven. U kunt parkeren voor de deur. Wij hebben ook de mogelijkheid om bij ons te ontbijten. Wij zijn dagelijks geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 08.00 tot 16.00 en zondag vanaf 10.
00 – 16.00 uur. Lunche Box, de lekkerste broodbelegger van Eindhoven voor al uw belegde broodjes, pistoletjes en stokbroodjes en zaken- en vergaderlunches.

Bezorgd in Eindhoven . Lunchebox

Aanmelden voor belegde-broodjes-bestellen.nl?

Wilt u ook op deze pagina te zien zijn? stuur dan een mail naar info@belegde-broodjes-bestellen.nl of vul het contactformulier in.

 

Categories: