Aantal personen: 2
Bereidings tijd: 15 min
Menugang: lunch
Ingrediënten
– 0.5 appel
– 3 walnoten
– 2 tl honing
– 25 g geitenkaas
– 2 volkoren pistolets
– 1 el Becel pro.activ
– 0.5 tl verse tijmblaadjes
Bereidingswijze:
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd een kwart appel in dunne schijfjes. Snijd de rest van de appel in heel kleine stukjes.
Hak 1 walnoot fijn.
Prak in een diep bord de geitenkaas fijn en meng de Becel pro.activ met de stukjes appel, fijngehakte noot, 1 theelepel honing en eventueel wat tijmblaadjes erdoor.
Schep het mengsel op de pistolets en strijk het mooi uit. Leg de schijfjes appel als bloemblaadjes erop en garn
Aantal personen: | 2 |
Bereidings tijd: | |
Menugang: | lunch |
Ingrediënten
– 3 walnoten
– 2 tl honing
– 25 g geitenkaas
– 2 volkoren pistolets
– 1 el Becel pro.activ
– 0.5 tl verse tijmblaadjes
Bereidingswijze:
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd een kwart appel in dunne schijfjes. Snijd de rest van de appel in heel kleine stukjes.
Hak 1 walnoot fijn.
Prak in een diep bord de geitenkaas fijn en meng de Becel pro.activ met de stukjes appel, fijngehakte noot, 1 theelepel honing en eventueel wat tijmblaadjes erdoor.
Schep het mengsel op de pistolets en strijk het mooi uit. Leg de schijfjes appel als bloemblaadjes erop en garn