Pistolet met appel, geitenkaas en honing

Aantal personen: 2

Bereidings tijd: 15 min

Menugang: lunch

 

Ingrediƫnten

– 0.5 appel

– 3 walnoten

– 2 tl honing

– 25 g geitenkaas

– 2 volkoren pistolets

– 1 el Becel pro.activ

– 0.5 tl verse tijmblaadjes

 

Bereidingswijze:

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd een kwart appel in dunne schijfjes. Snijd de rest van de appel in heel kleine stukjes.

Hak 1 walnoot fijn.

Prak in een diep bord de geitenkaas fijn en meng de Becel pro.activ met de stukjes appel, fijngehakte noot, 1 theelepel honing en eventueel wat tijmblaadjes erdoor.

Schep het mengsel op de pistolets en strijk het mooi uit. Leg de schijfjes appel als bloemblaadjes erop en garn

Aantal personen: 2
Bereidings tijd:
Menugang: lunch

Ingrediƫnten

0.5 appel
3 walnoten
2 tl honing
25 g geitenkaas
2 volkoren pistolets
1 el Becel pro.activ
0.5 tl verse tijmblaadjes

 

Bereidingswijze:

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd een kwart appel in dunne schijfjes. Snijd de rest van de appel in heel kleine stukjes.

Hak 1 walnoot fijn.

Prak in een diep bord de geitenkaas fijn en meng de Becel pro.activ met de stukjes appel, fijngehakte noot, 1 theelepel honing en eventueel wat tijmblaadjes erdoor.

Schep het mengsel op de pistolets en strijk het mooi uit. Leg de schijfjes appel als bloemblaadjes erop en garn