Belegde broodjes bestellen in Nederland.

Broodje Kerriegarnalen

Broodje Kerriegarnalen

type gerecht lunch
aantal personen 4 personen
bereidingstijd 15 min

Ingrediƫnten

4 witte pistolets
2 el sambal badjak (potje 200 g)
4 el atjar (potje 350 g)
1/2 schaaltje haricots verts (a 150 g)
2 el zonnebloemolie
2 tl kerriepoeder
1 zakje bosui (3 stuks), in ringetjes
2 bakjes jumbogarnalen (a 125 g)

Bereiden

1. Snijd de pistolets open. Besmeer alle helften dun met sambal. Verdeel de atjar over de broodjes. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, laat het puntje zitten en snijd in kleine stukjes.
2. Verhit de olie in een koekenpan en voeg het kerriepoeder, de haricots verts, bosui en garnalen toe. Bak al omscheppend 3 min. op hoog vuur. Verdeel het mengsel over de broodjes en serveer. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).